Beheer

Vastgoedbeheer

Q Retail heeft samen met haar strategisch partner NN Vastgoedmanagement meer dan 50 jaar ervaring in het beheren én verhuren van commercieel vastgoed. Michel Kuipers en Gert-Jan Vlug staan samen met hun teams van vastgoedprofessionals klaar voor het beheren van uw commercieel vastgoed.

Met onze gebundelde krachten verzorgen wij naast het commerciële beheer van het vastgoed, het complete administratief-, financieel- en technisch beheer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw commercieel vastgoed optimaal rendeert zonder dat u er actief mee bezig hoeft te zijn.

Uw vastgoed is bij ons in de juiste handen.

Met succes beheren wij  op dit moment een portefeuille bestaande uit vele zelfstandige winkelruimtes, maar ook uit gehele winkelcentra en meerdere appartementencomplexen met winkels in de plint. Hieronder vindt u een overzicht van de typen vastgoed dat wij beheren voor onze klanten:

  • Beheer van winkel vastgoed (winkels/horeca/bedrijven) (BW7:290 winkelruimte)
  • Beheer van kantoren, bedrijfsruimten en parkeervoorzieningen. (BW7:230 overige bedrijfsruimte)
  • Beheer van woningen

Onze meerwaarde:

Onze meerwaarde vindt u in het duidelijke maandelijkse overzicht van uw inkomsten en uitgaven, waardoor u precies weet wat er met uw vastgoed gebeurt. Daarnaast heeft zowel u, als uw huurder, één vast aanspreekpunt. Op deze manier wordt u professioneel ontzorgd op het gebied van uw vastgoed. Uiteraard zonder de controle te verliezen, aangezien u op de achtergrond altijd op de hoogte bent van wat er met uw vastgoed gebeurt. Wat u ontvangt als wij uw vastgoed beheren?

  • 24 uur per dag bereikbaar voor uw huurders
  • Duidelijk ‘realtime’ overzicht van uw vastgoed via onze APP.
  • Duidelijkheid over kosten voor gewenste werkzaamheden (ALL-IN Tarief)

Bent u op zoek naar een beheerder die zijn afspraken nakomt, de vastgoedmarkt door en door kent en écht voor uw huurders klaar staat? Kom dan met ons in contact door middel van het invullen van ons contactformulier.

Onze experts

 

Gert-Jan Vlug
Vastgoedmanager

tel: 085 – 0187 569
e-mail: gj@qretail.nl

Jeffrey Dopo
Junior Vastgoedmedewerker

tel: 085 – 0187 569
e-mail: jd@qretail.nl

Bianca Blaauw
Commercieel Medewerker Binnendienst

tel: 085 – 0187 569