aanbod

Wij doen beheer, asset management en verhuur van winkel vastgoed. Tevens adviseren wij bij aan-of verkoop en/of kunnen u assisteren met interim management, alles voor een optimaal rendement met de grootste professionaliteit!

Interesse?
Klik op de onderstaande knop om (vrijblijvend) het inschrijfformulier in te vullen!

Inschrijfformulier

Zevenbergen

Markt 16-18

In het centrum van Zevenbergen heeft SYNCHROON een mooi nieuwbouwproject ontwikkeld met winkels, woningen en parkeerplaatsen. Hierdoor zal er een nieuwe sfeer ontstaan in dit mooie, oude centrum met een wandelpromenade, terrassen en aanlegsteigers voor kleine bootjes. De bouw van dit complex is begin 2022 gereed, de winkelunits zijn dan ook beschikbaar vanaf nu. Benieuwd wat project Centrumplan Zevenbergen voor u als ondernemer kan betekenen of welke ruimtes er nog beschikbaar zijn? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Delft

Bastiaanpoort

Centraal gelegen in het mooie charismatische centrum van Delft, op steenworp afstand van de Jumbo én Albert Heijn vestigingen, ligt dit nieuwbouw project. Gerealiseerd in 2021 en nu klaar voor invulling door een gewenste huurder. Heb jij interesse hierin, neem dan contact met ons op via de contactgegevens.

Den Haag

Nieuw Kijkduin - Winkels

In deze nieuwbouwontwikkeling van ca. 13.000 m² winkels en horeca is er ook zeker ruimte om lekker te shoppen. Met divers aanbod van winkels en diensten is dit niet overdekte winkelcentrum ook zeker aantrekkelijk voor de consument. Klik hier om te ontdekken welke ruimtes al verhuurd zijn en of er nog een plekje voor u beschikbaar is.

Den Haag

Nieuw Kijkduin - Horeca

Aan de boulevard, met vrij uitzicht op de zee, wordt thans de hand gelegd aan een brede horecastrook met diverse hoogwaardige restaurants. Een lint van specialiteitenrestaurants zal de toekomstige bezoeker van Kijkduin werkelijk verrassen met divers aanbod, klantvriendelijkheid en live muziek! Kom snel kijken of er nog een ruimte voor u beschikbaar is.


LOSSE PANDEN TE HUUR!

Oude-Tonge

Dabbehof 38

Ontdek de perfecte kans om je ondernemersdromen waar te maken in het hart van Oude-Tonge centrum. Deze leegstaande winkel biedt een ideale locatie om je retailconcept te laten schitteren en een bloeiende zaak op te bouwen, omringd door een warme gemeenschap en een unieke mix van mogelijkheden.

Koningsplein

Ridderkerk

In het centrum van Ridderkerk ligt deze fraaie winkel. Deze winkel komt binnenkort beschikbaar, maar Q Retail is al druk doende met het zoeken naar de juiste ondernemer. Binnenkort komt hier meer informatie beschikbaar.

 

Ben jij nu al geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier.

Scheveningen

Gevers Deynootweg 126 B

Wij bieden deze leegstaande ruimte aan voor een retail concept of een kantoorruimte.

Meer informatie? Klik op de brochure of neem contact met ons op!

Scheveningen

Gevers Deynootplein 155-156

In het toeristische Scheveningen, schuin tegenover de in/uitgang van het monumentale Kurhaus hotel ligt een panklaar restaurant. Deze winkel is praktisch turnkey klaar voor oplevering. Bel jij ons om hier snel te kunnen beginnen? Klik op de button en neem contact met ons op.

Scheveningen

Gevers Deynootplein 190

Wij bieden deze leegstaande ruimte aan voor de vestiging van een restaurant. Let op: er is geen terrasmogelijkheid aanwezig!

Wilt u meer informatie? Druk dan op de contactknop!

Scheveningen

Gevers Deynootplein 192

Wij bieden deze leegstaande ruimte aan voor de vestiging van een restaurant. Let op: er is geen terrasmogelijkheid aanwezig.

 

Wilt u meer informatie hebben hierover, druk dan op de contactknop.

Scheveningen

Gevers Deynootweg 538

Wij bieden deze leegstaande ruimte aan voor een retail- of horeca concept.

Meer informatie? Klik op de brochure of neem contact met ons op!

Onze experts

 

Gert-Jan Vlug
Vastgoedmanager

tel: 085 – 0187 569
e-mail: gj@qretail.nu

Jeffrey Dopo
Junior Vastgoedmedewerker

tel: 085 – 0187 569
e-mail: jd@qretail.nu

Cristina Otalvaro Cardona
Commercieel Medewerker Binnendienst

tel: 085 – 0187 569
cvo@qretail.nl